Een jubilaris bij Bronsco ICT: onze support-medewerker Wessel van Bruggen versterkt alweer twee jaar ons team

Een jubilaris deze week bij Bronsco ICT: onze support-medewerker Wessel van Bruggen versterkt alweer twee jaar ons team. Hij is dagelijks de vraagbaak voor vele klanten en of de klant nu belt, mailt of op kantoor komt voor hulp, Wessel adviseert altijd enthousiast over de best passende ICT-oplossingen.

Als tweedejaars student maakte Wessel een paar jaar geleden als stagiair kennis met ons bedrijf en het werkveld. Zijn klantgerichte aanpak en praktische instelling vielen ons toen al op. Na het afronden van zijn MBO 4-opleiding ICT Beheer in 2020 stuurde hij ons een sollicitatiebrief en we twijfelden geen moment: Wessel kwam aan boord. Nogmaals gefeliciteerd, Wessel – op naar de volgende mijlpaal!

“Afgelopen twee jaar waren heel erg leerzaam en leuk, ook vanwege de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen mijn functie. Werken bij Bronsco ICT is echt een gave start van mijn carrière”, zegt Wessel. Time flies when you’re having fun!

Werken bij Bronsco ICT?
Als jij net als Wessel de uitdaging ziet in iedere dag weer de beste technische ondersteuning bieden aan verschillende bedrijven en ook net zo lang doorgaat totdat je het ICT-probleem hebt opgelost, lees dan zeker onze vacature.

Vergelijkbare berichten