Versterking Bronsco ICT

Na een nieuw kantoorpand, nu ook een nieuwe medewerker bij Bronsco ICT. Sinds 1 februari is collega Jan aan boord als eerstelijns supportmedewerker. Jan beschikt over ruim 20 jaar ervaring in de ICT-branche in verschillende rollen bij bedrijven als Getronics, KPN, Detron en Bluetron.

Inmiddels zitten de eerste twee maanden er bijna op en Jan voelt zich helemaal op zijn plek in zijn nieuwe werkomgeving.

“Bronsco is een ICT-bedrijf dat dicht bij zijn klanten staat met veel persoonlijk contact.  Zorgen dat de klant blij en tevreden is – dat is waar het voor mij om draait. Dat kan alleen door goed te luisteren naar wat de klant vraagt en daarop de juiste acties te ondernemen. Daarom voelde ik ook meteen een klik met Bronsco omdat we diezelfde kernwaarden delen. Als één team doen we er alles aan om klanten zo goed mogelijk te helpen met hun ICT-uitdagingen. De verscheidenheid van onze klantenkring maakt het werk extra boeiend en geen dag hetzelfde.”

Ook Els en Jan-Peter zijn blij met de uitbreiding van het team. “De combinatie van zijn jarenlange technische kennis en expertise en passie voor ICT maken Jan een aanwinst voor Bronsco. Zo kunnen wij onze klanten nog beter adviseren en ontzorgen op ICT-gebied.”

Vergelijkbare berichten