Vraagbaak, sparring­partner en adviseur bij al uw ICT vragen

Zonder techniek staat uw bedrijf stil

Ondernemers met een eigen zaak of praktijk focussen zich het liefst op hun core-business. Dat begrijpen wij helemaal! Maar hoe hard u ook werkt, zonder techniek staat uw bedrijf stil. Dat is de realiteit. Wanneer de server crasht of de zaak niet bereikbaar is, heeft u een groot probleem.

Els maakt techniek eenvoudig voor iedereen

Bronsco ICT is het bedrijf van Els en Jan-Peter Brons. Els startte Bronsco ICT in 2003. In een werkveld met overwegend mannen werken klanten graag met haar. Waarom? Omdat ze complexe ICT-vraagstukken een­voudig maakt en oplos­singen altijd weer begrijpelijk uitlegt.

Inmiddels bestaat Bronsco ICT uit een team van specialisten. We focussen ons op maatwerk voor mkb-bedrijven. Samen met onze klanten zijn we voortdurend op zoek naar de beste ICT-oplossingen. ICT die hen onder­steunt bij de groei van hun bedrijf, het inrichten van werk­proces­sen, kosten­besparing en de beveiliging van belangrijke gegevens.

Monitoring en beheer op afstand

Bronsco ICT werkt uitsluitend samen met professionele partners en betrouwbare leveranciers. Daardoor kunnen we snel schakelen. Door monitoring en beheer op afstand zien we problemen aankomen. We kunnen tijdig aanpassingen doen en u kunt ongestoord doorwerken.

Bronsco ICT, altijd in verbinding

  • Persoonlijk contact en korte lijnen
  • Specialistisch team met meer dan 15 jaar ervaring
  • Focus op langdurige samenwerking
  • No-nonsense aanpak
  • Betrouwbare partners en leveranciers