Werken in de cloud: wat past bij uw bedrijf?

In de cloud werken, is dat functioneel, betaalbaar en betrouwbaar? Bronsco ICT adviseert en begeleidt u bij het efficiënt inrichten van werkprocessen en werkplekken en zorgt dat medewerkers optimaal kunnen werken, voor een vast bedrag per maand.

Online werkplek

Bij een online werkplek, ook wel hosted werkplek genoemd, staan e-mail, software (Word, Excel, etc.) en documenten niet langer lokaal op een pc of laptop. Ze staan in de cloud. Via een internetverbinding logt u in op uw eigen, goed beveiligde cloudomgeving. Zo kunt u werken waar u wilt. Gebeurt er wat met uw pc, dan zijn uw data niet verloren en liggen niet op straat!

Efficiënt samenwerken met Office 365 voor mkb

Bronsco ICT werkt onder meer met cloud Microsoft Office 365, een complete zakelijke oplossing waarbij e-mail, agenda’s, contactpersonen, documenten en taken overal online beschikbaar zijn en gedeeld kunnen worden, zowel op mobiel als desktop.

Gratis kennismaking & advies

Overal veilig toegang tot uw data

Bedrijfsgegevens op een harde schijf zijn kwetsbaar voor hackers, storingen, brand- of waterschade. Opslag in de cloud is veilig. Secure File Sync geeft u de mogelijkheid overal te werken en documenten te delen. Synchronisaties en back ups worden automatisch gemaakt.

Wij werken uitsluitend met professionele en gerenommeerde cloudleveranciers, die stabiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid waarborgen en voldoen aan alle wet- en regelgeving.

Voordelen in de cloud werken:

  • Bespaart kosten voor hard- en software
  • Goedkoper omdat u betaalt per gebruiker
  • Automatisch de nieuwste software updates
  • Flexibel en schaalbaar
  • Bestanden en informatie altijd bij de hand
  • Samenwerken kan overal, op desktop of mobiel

“In de cloud werken betekent dat software, documenten en data niet op uw eigen locatie zijn opgeslagen, maar op een server waarmee u via het internet verbinding maakt.”

Werken in de cloud, meer dan een hype

Uw mensen staan stil wanneer de ICT het laat afweten. Het kost klanten en omzet en levert irritatie en stress op. Werken in de cloud is in opkomst. Ook voor mkb-bedrijven biedt het voordelen en is het vaak goedkoper. Het is absoluut de toekomst en meer dan een hype.