Zorgeloos online met supersnel en betaalbaar zakelijk glasvezel

Snel, stabiel en veilig internet – geen onderneming kan en wil zonder. Zeker nu we zakelijk steeds meer online en in de cloud werken. Zakelijk glasvezel biedt uitkomst, want een glas­vezel­verbinding is met een uptime­garantie van 99,9% erg stabiel met nauwelijks storingen of hape­ringen.

De bedrijfsvoering valt nooit meer stil 

Bovendien heeft glasvezel als voordeel dat de uploadsnelheid gelijk is aan de down­load­snelheid. En de limieten van glas­vezel zijn voorlopig nog niet in zicht. Of het binnen uw onderneming gaat om snel binnen­halen en verzenden van zware bestanden of dat de beveiliging van uw bedrijfs­gegevens de hoogste prioriteit heeft – met snel glas­vezel­internet valt uw bedrijfsvoering nooit stil.

Samen met Delta Fiber Netwerk scherp aanbod 

In Nederland wordt hard gewerkt om overal zakelijk glasvezel uit te rollen. En daarvan kunt u nu profiteren! Op de bedrijven­terreinen Vlijtseweg, Sleutelbloem, Malkenschoten, Kayersmolen Zuid en Kuipersveld in Apeldoorn werkt Bronsco samen met DELTA Fiber Netwerk aan super­snel en stabiel glasvezel.

Onze pakketten 

Afhankelijk van de persoonlijke wensen en behoefte is er voor iedere onderneming een passend aanbod.

Glasvezel­diensten zijn aan te passen en uit te breiden, wanneer u dat wilt. Hoe groot uw databehoefte ook wordt, met zakelijk glasvezel bent u klaar, nu en in de toekomst. Advies over welk abonnement het beste bij uw onder­neming past? Bel ons vrij­blijvend op 055 – 707 43 10.

Passend aanbod voor iedere MKB-onderneming!

Glasvezeldiensten zijn aan te passen en uit te breiden, wanneer u dat wilt. Hoe groot uw databehoefte ook wordt, met zakelijk glasvezel bent u klaar, nu en in de toekomst.

Voordelen Glasvezel Zakelijk

  • Stabiel en veilig internet
  • Supersnel internet
  • Iedereen tegelijk online
  • Zelfde upload- en downloadsnelheid