Zorgeloos online met supersnel en betaalbaar zakelijk glasvezel

Snel, stabiel en veilig internet – geen onderneming kan en wil zonder. Zeker nu we zakelijk steeds meer online en in de cloud werken. Zakelijk glasvezel biedt uitkomst, want een glas­vezel­verbinding is met een uptime­garantie van 99,9% erg stabiel met nauwelijks storingen of hape­ringen.

De bedrijfsvoering valt nooit meer stil 

Bovendien heeft glasvezel als voordeel dat de uploadsnelheid gelijk is aan de down­load­snelheid. En de limieten van glas­vezel zijn voorlopig nog niet in zicht. Of het binnen uw onderneming gaat om snel binnen­halen en verzenden van zware bestanden of dat de beveiliging van uw bedrijfs­gegevens de hoogste prioriteit heeft – met snel glas­vezel­internet valt uw bedrijfsvoering nooit stil.

Samen met Delta Fiber Netwerk scherp aanbod 

In Nederland wordt hard gewerkt om overal zakelijk glasvezel uit te rollen. En daarvan kunt u nu profiteren! Op de bedrijven­terreinen Vlijtseweg, Sleutelbloem, Malkenschoten, Kayersmolen Zuid, Kuipersveld, Stadhoudersmolen in Apeldoorn werkt Bronsco ICT samen met DELTA Fiber Netwerk aan super­snel en stabiel glasvezel.

Ook voor Glaspoort glasvezelnetwerk kunt u bij Bronsco ICT terecht

KPN en pensioenfonds ABP zijn gestart met Glaspoort: een duurzaam glasvezelnetwerk, met als insteek ‘glasvezel voor iedereen’.  Is uw bedrijf gevestigd op bedrijventerreinen Apeldoorn Noord 1, Apeldoorn Noord 2 en Apeldoorn Zuid (Kayersmolen, Kuipersveld en Malkenschoten) dan kunt u zich inschrijven voor het aanleggen van een glasvezelaansluiting via Glaspoort. Dit is geheel kosteloos. Zijn de werkzaamheden klaar, regel dan snel en eenvoudig een glasvezelabonnement via Bronsco ICT. Wij zijn partner van provider Routit/KPN partner network. 

Onze pakketten 

Afhankelijk van de persoonlijke wensen en behoefte is er voor iedere onderneming een passend aanbod.

FTTB+

Hoog­­waar­­dige zake­lijke glas­­vezel­­ver­bin­ding voor (klein) zake­lijke gebruik

FTTB

Glas­­vezel­­inter­net voor ZZP en bedrijf aan huis

FTTO

Hoog­­waar­dige zake­lijke glas­­vezel­­ver­bin­ding voor inten­sief profes­­sio­neel gebruik

FTTO GGZ

Hoog­­waar­­dige zake­lijke glas­­vezel­­verbinding voor bedrijfs­kritische toe­pas­­sin­gen

Glasvezel­diensten zijn aan te passen en uit te breiden, wanneer u dat wilt. Hoe groot uw databehoefte ook wordt, met zakelijk glasvezel bent u klaar, nu en in de toekomst. Advies over welk abonnement het beste bij uw onder­neming past? Bel ons vrij­blijvend op 055 – 707 43 10.

Passend aanbod voor iedere MKB-onderneming!

Glasvezeldiensten zijn aan te passen en uit te breiden, wanneer u dat wilt. Hoe groot uw databehoefte ook wordt, met zakelijk glasvezel bent u klaar, nu en in de toekomst.

Voordelen Glasvezel Zakelijk

  • Stabiel en veilig internet
  • Supersnel internet
  • Iedereen tegelijk online
  • Zelfde upload- en downloadsnelheid