Online werkplek van Bronsco ICT: veilig, flexibel en altijd up-to-date

Onderweg naar de klant nog snel wat aanpassen in een offerte. Samen met collega’s werken aan een project, presentatie of verslag. Nu veel mensen steeds flexibeler en digitaler werken, moet hun werkomgeving dat ook zijn. Daarom stappen veel (MKB-) organisaties over op werken in de cloud. Het biedt veel voordelen en is vaak goedkoper. Je hoeft vrijwel niet of nauwelijks te investeren in soft- en hardware en de capaciteit van de IT is eenvoudig op- en af te schalen.

Veilig werken in de cloud
Bij een online werkplek, ook wel hosted werkplek genoemd, staan e-mail, documenten en softwareprogramma’s (Word, Excel, etc.) niet langer lokaal op een pc of laptop, maar veilig in de cloud. Via een internetverbinding logt u in op uw eigen, goed beveiligde cloudomgeving. Zo kunt u werken waar u wilt vanaf ieder willekeurig apparaat. Een ander voordeel is dat bij diefstal of verlies, uw data niet verloren gaan en niet op straat liggen; wel zo prettig.

De voordelen van werken in de cloud:

  • Bespaart kosten voor hard- en software
  • Goedkoper, omdat u betaalt per gebruiker
  • Automatisch de nieuwste software-updates
  • Flexibel, schaalbaar én veilig
  • Bestanden en informatie altijd bij de hand
  • Samenwerken kan overal, op desktop of mobiel

Overal veilig toegang tot uw data
Bedrijfsgegevens op een harde schijf zijn kwetsbaar voor storingen, brand- of waterschade. De laatste jaren is daar een extra dreiging bijgekomen: ransomware-aanvallen. Hackers ‘gijzelen’ de server van uw organisatie en geven deze pas weer vrij na het betalen van een flinke som geld. Werken in de cloud verkleint de kans op dit soort situaties en  financiële risico’s. Opslag op externe servers in de cloud is veilig en synchronisaties en back-ups worden automatisch gemaakt.

Op maat
Bronsco ICT heeft alles in huis voor het inrichten van een online werkplek in de cloud. De inrichting van een hosted werkplek kan soms per afdeling, en zelfs per persoon verschillen. Daarom bij ons geen one size fits all benadering. U kunt rekenen op de best passende oplossing voor een online werkplek op maat, waarbij we kijken naar de eisen en behoeften van u en de medewerkers.

Passend antwoord op elke vraag
Heeft u nog vragen over werken in de cloud, bijvoorbeeld over het veilig verplaatsen van applicaties en data naar de cloud, welke data beter wel of niet in de cloud kunnen of hoe het zit met wet- en regelgeving, beveiliging en kosten? Bel ons op t. 055 707 4310, Bronsco ICT heeft altijd een passend antwoord.

Vergelijkbare berichten