IT-trends 2024 voor het mkb

Januari is de maand van voorspellingen en trends. Wat gaat 2024 brengen op IT-gebied? Een aantal trends op een rij*. 

Abonnementsvormen
Software-uitgaven gaan de grootste groei doormaken. Bij economische onzekerheden bieden software-abonnementen stabiliteit. Mensen vinden het prettig als zij weten waar ze aan toe zijn en een abonnement en een as-a-service model brengen voorspelbaarheid met zich mee.

Weten welke softwareabonnementen mogelijk zijn voor uw onderneming? Bel ons en we maken een afspraak voor een advies op maat. 

Hardware accessoires
De markt voor hardware groeit naar verwachting zo’n 5%. Heeft u de IT-inrichting en alle werkplekken helemaal op orde? Denk aan snelle laptops, opslagapparatuur en natuurlijk hardware ICT-accessoires, zoals geavanceerde headsets en microfoons.

Met de juiste apparaten en tools kunnen uw mensen probleemloos samenwerken en vergaderen via applicaties als Zoom, Microsoft Teams en SharePoint. Bronsco ICT regelt het voor u.

Cybersecurity
Nu AI binnen verschillende industrieën zijn intrede heeft gedaan, is extra alertheid een must. Het advies is dan ook om meer dan ooit aandacht te besteden aan optimale beveiliging, zoals versleuteling op apparatuur, regelmatige software-updates en gebruikersauthenticatieprotocollen.

U bent ook voor het treffen van dit soort maatregelen bij team Bronsco aan het juiste adres.

* Het hele artikel is te lezen op Channelweb.

Vergelijkbare berichten