Esra

Esra: totaalleverancier interntransport 
Ooit bouwde Esra karren van buizen. Inmiddels is Esra intern Transport, opgericht in 1949, uitgegroeid tot een professionele totaalleverancier op het gebied van mobiel intern transport en opslag. Esra adviseert haar klanten hoe ze hun magazijn efficiënt kunnen inrichten tegen zo min mogelijk kosten. Of het nu gaat om de juiste transportwagen, een heftruck, of de inrichting van een magazijn met stellingmateriaal; voor elk vraagstuk biedt Esra een passende oplossing.

Landelijk servicenetwerk
Het landelijk dekkend servicenetwerk waarborgt een snelle en accurate reactie op ieder serviceverzoek. Gedreven after-sales medewerkers hebben één doel voor ogen: de klant snel, correct en doeltreffend van dienst zijn, met preventief onderhoud, het verhelpen van storingen, reserveonderdelen en all-in onderhoudsconcepten. De volledige workflow van Esra draait op Microsoft Navasion servers. Niet alleen het verkooptraject van offerte tot factuur, maar ook de webshop, het voorraadbeheer in eigen magazijn en in servicebussen en het fleetmanagement zijn volledig gedigitaliseerd.

Bronsco ICT garandeert Esra een workflow zonder zorgen: up to date hardware en software, preventief onderhoud, hulp op afstand en snelle actie bij calamiteiten. Kortom, ICT zonder zorgen.

Joop Pisa