Overstappen op KPN-zakelijk glasvezel: Snel up & running met Bronsco ICT

Op verschillende bedrijventerreinen in Apeldoorn breidt het glasvezelnetwerk van KPN zich steeds verder uit. Goed nieuws voor mkb-ondernemers die willen profiteren van snel en veilig internet met minimale storingen en haperingen.

Zakelijk glasvezel is een duurzaam en toekomstbestendig alternatief voor de oude koperverbindingen. En een musthave in een digitale wereld waarin bedrijven steeds meer werken vanuit de cloud en met grote hoeveelheden data.

Kayersmolen
Begin 2024 zijn de werkzaamheden gestart in Apeldoorn-Zuid op bedrijventerrein Kayersmolen. Hier worden zo’n 800 ondernemers aangesloten op het Glaspoort-netwerk. Dit voorjaar volgt ook bedrijventerrein Malkenschoten. Eerder waren de bedrijventerreinen in Apeldoorn Noord al aan de beurt.

Zeker weten of uw adres al is aangesloten of dat u op de planning staat? Doe hier een snelle check.

Geen wachttijden voor overstappen
Zijn de werkzaamheden klaar, dan wilt u natuurlijk direct overstappen. Bij Bronsco ICT geen wachttijden. Als uw lokale partner regelen wij snel en eenvoudig een glasvezelabonnement.

Voor iedere mkb-onderneming hebben wij een passend, betaalbaar aanbod. Benieuwd welk pakket het best bij uw bedrijf past? Bel ons op 055 – 707 43 10. Wij zorgen voor een soepele overgang.

De belangrijkste voordelen van zakelijk glasvezel nogmaals op een rij:

  • Supersnel internet
  • Stabiele en veilige verbinding
  • Flexibel op- en afschalen
  • Net zo snel uploaden als downloaden
  • Toekomstbestendig & duurzaam

Vergelijkbare berichten