VoIP-telefonie: goed bereikbaar zonder dure jaarcontracten

VoIP (bellen via internet) is niet voor niets een populair alternatief voor de klassieke telefooncentrale op locatie. Kiest u voor een VoIP-oplossing, dan profiteert u van vele voordelen, zoals lagere kosten, betere schaalbaarheid, hoge betrouwbaarheid, geavanceerde functionaliteiten en een soepele integratie.

Schaalbaar
Of u nu nieuwe medewerkers aanneemt, een nieuwe locatie opent, extra lijnen nodig heeft vanwege piekdrukte of seizoenswerk, VoIP-systemen zijn flexibel en gemakkelijk aan te passen aan uw veranderende behoeften. Geen investering in dure telefooncentrales, een internetverbinding is genoeg.

Koppeling vast en mobiel
Met VoIP telefonie zijn uw medewerkers altijd en overal goed bereikbaar. Dankzij de mogelijkheid om oproepen door te schakelen naar mobiele apparaten, kunnen uw medewerkers bellen en gebeld worden waar ze ook zijn, terwijl de klant alleen het vaste nummer van uw bedrijf ziet. Handig voor bedrijven met flexwerkers of medewerkers die regelmatig onderweg zijn.

Meer dan alleen bellen
VoIP-telefonie biedt veel meer dan alleen de mogelijkheid om te bellen. Het is heel eenvoudig om andere functies toe te voegen zoals: gespreksroutering, wachtrijfunctionaliteit, videobellen en integratie met zakelijke software zoals CRM-systemen.

Til uw communicatie naar een hoger niveau met VoIP-telefonie. Bronsco heeft aantrekkelijke pakketten en uiteraard denken we ook met u mee wat voor uw bedrijf de beste oplossing is. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vergelijkbare berichten