VoIP zakelijk bellen: aantrekkelijk pakket voor elke mkb-onderneming

Bellen via de cloud is flexibel en stukken goedkoper dan bellen via een dure telefooncentrale. Bronsco ICT heeft verschillende Hosted VoIP pakketten. Dankzij onze stabiele, veilige internetverbinding bent u altijd en overal goed bereikbaar, op uw vaste én mobiele nummer.

Koppelen vaste en mobiele telefonie
Wilt u uw vaste en mobiele telefonie gekoppeld hebben? Geen probleem, wij regelen het voor u. Waar medewerkers ook zijn – op kantoor, onderweg, thuis of in het buitenland – iedereen kan vast en mobiel bellen en gebeld worden. Het enige wat de klant ziet is het algemene nummer.

Nummerbehoud
Overstappen met uw telefonie naar Bronsco ICT? Dat kan probleemloos, én met behoud van de eigen nummers.

Wij hebben aantrekkelijke pakketten voor telefonie in combinatie met mobiele abonnementen. Uiteraard denken we ook hier met u mee in wat voor uw bedrijf de beste telefonie-oplossing is. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Schaalbaar
Met VoIP bellen speelt u eenvoudig in op ontwikkelingen binnen uw bedrijf – bijvoorbeeld als uw bedrijf snel groeit en er steeds nieuwe collega’s bij komen, of als u te maken heeft met piekdrukte en seizoenswerk. Het enige wat u hoeft te doen is ons een seintje geven. Binnen een mum van tijd hebben wij medewerkers toegevoegd of juist verwijderd. Snelle service, zoals u van ons bent gewend.

Voordelen VoIP Zakelijk

  • Altijd bereikbaar
  • Flexibel en schaalbaar
  • Lagere kosten
  • Vast bedrag per maand
  • Stabiel en betrouwbaar

Vergelijkbare berichten