Ontdek de voordelen van Bronsco ICT online werkplek

Waarom nog investeren in eigen servers als u alles veilig en betrouwbaar kunt opslaan in de cloud? Met een online werkplek krijgt iedere medewerker zijn eigen hosted werkomgeving. Gegevens en bestanden zijn altijd beschikbaar, vanaf elke desktop, laptop of mobiel.

Alles draait om een optimaal ingerichte werkplekomgeving, voor uw hele team. Daarom bij ons geen one size fits all benadering. Wat de ene medewerker of afdeling nodig heeft, hoeft voor de andere niet noodzakelijk te zijn. Kortom, de individuele wensen en behoeften van u en uw medewerkers zijn leidend in ons advies. U mag rekenen op moderne en flexibele oplossingen die kunnen meegroeien met uw organisatie.

Continuïteit & samenwerking

Onze systemen registreren technische problemen en storingen vroegtijdig. Zo blijft de continuïteit van uw werkplekken gewaarborgd. Bronsco ICT werkt onder meer met cloud Microsoft Office 365, een complete zakelijke oplossing waarbij e-mail, agenda’s, contactpersonen, documenten en taken overal online beschikbaar en te delen zijn. Uw team kan overal met elkaar samenwerken en dat verhoogt de productiviteit.

De voordelen van een online werkplek in de cloud:

  • Bespaart kosten voor hard- en software
  • Goedkoper, want u betaalt per gebruiker
  • Automatisch de nieuwste software-updates
  • Flexibel, schaalbaar én veilig
  • Bestanden en informatie altijd bij de hand
  • Samenwerken kan overal, op desktop of mobiel

Vergelijkbare berichten