Loop geen onnodige risico’s en zorg voor up-to-date software

Steeds meer apparaten waarop software draait, zijn verbonden met internet. Daar zit meteen ook de kwetsbare plek voor (mkb-)bedrijven. Cybercriminelen weten dit maar al te goed. Het kan verstandig zijn om een cyberverzekering af te sluiten, maar die worden door de toenemende cyberaanvallen steeds duurder. Ook stellen verzekeraars harde eisen als het gaat om goede beveiliging, antivirussoftware en up-to-date patch management.

Zorg daarom dat alle werkplekken van werknemers zijn uitgerust met de nieuwste softwareversies en niet in de laatste plaats, met up-to-date antivirussoftware. Virussen kunnen makkelijk op een computer of laptop terechtkomen, bijvoorbeeld bij het installeren van softwareprogramma’s of bezoeken van een onveilige website. Antivirussoftware herkent dubieuze en schadelijke software en verwijdert deze meteen.

Zorgeloos en veilig ondernemen? U kunt rekenen op Bronsco ICT. Als systeembeheerder voor het mkb lossen wij eventuele technische storingen en problemen snel voor u op. Een telefoontje naar onze helpdesk is genoeg.

Voordelen van een persoonlijke vraagbaak en helpdesk:

  • Eén aanspreekpunt
  • Direct contact en korte lijnen
  • Snel problemen opgelost
  • Zorgeloos werken
  • Voor een vast bedrag per maand

Vergelijkbare berichten