IT-trends 2023 voor het mkb

Een nieuw jaar gaat vaak hand in hand met een vooruitblik. Zo ook in een recent artikel over de IT-trends voor het mkb in 2023 op het ICT-platform ChannelConnect. Aanleiding was een van de conclusies uit de jaarlijkse ICT development-index in opdracht van Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG): ‘Organisaties in het mkb dreigen achter te blijven in de groei van de ICT-toepassingen’.

Deze trends delen wij als uw systeembeheerder en adviseur, zodat u kunt inspelen op komende ontwikkelingen en ook weet welke support u kan verwachten van Bronsco ICT bij het (verder) digitaliseren van uw bedrijf. In het artikel op ChannelConnect worden meerdere IT-Trends in 2023 genoemd waaronder flexibel werken (hybride), het Mkb kan meer waarde halen uit cloud-services en security.

Flexibel in de cloud

Ook bij onze klanten zien wij de wens van medewerkers om na de pandemie flexibel op afstand te blijven werken. Bronsco ICT heeft alles in huis voor het inrichten van een online werkplek in de cloud. Overstappen op cloud-oplossingen vergroot de bedrijfsefficiency, bespaart kosten, levert meer gemak op en minder zorgen.

Hardware accessoires
Samenwerken en vergaderen via applicaties als Zoom, Microsoft Teams en SharePoint en met onze hardware ICT-accessoires, zoals geavanceerde headsets en microfoons – wij hebben passende oplossingen en producten en richten deze processen optimaal voor u in.

U kunt ook bij ons terecht voor advies over digitalisering van andere processen binnen uw bedrijf. Samen maken we uw bedrijf slimmer, efficiënter en niet in de laatste plaats, ook veiliger.

Cybersecurity
Het treffen van de juiste maatregelen lijkt voor sommige mkb-ondernemingen misschien onnodig, maar juist door het hybride werken zijn bedrijven erg afhankelijk van digitale data en systemen en daardoor ook kwetsbaar. Een goede beveiliging, back-up en up-to-date software zijn daarom een must.

Zorgeloos en veilig ondernemen en de juiste stappen zetten in het digitaliseren van uw bedrijf? Bronsco ICT adviseert u over de laatste ICT-ontwikkelingen en passende oplossingen voor uw bedrijf.

Vergelijkbare berichten