Data-opslag veilig geregeld bij lokale partner ITB2 uit Apeldoorn

Bij Bronsco ICT houden wij van snel schakelen. Dat moet ook wel, want zonder techniek staat uw bedrijf stil. Daarom werken wij met partners die net als wij snappen dat IT voor elk bedrijf cruciaal is. Zeker nu steeds meer mensen online werken is garandeerde veiligheid van bedrijfsdata belangrijker dan ooit. Bronsco ICT werkt voor data-opslag samen met het eveneens uit Apeldoorn afkomstige ITB2 Datacenters.

“ITB2 is gevestigd op het duurzame bedrijventerrein ‘De Ecofactorij’ in Apeldoorn en voor ons binnen een paar minuten bereikbaar. Voorheen werkten we met een datacenter in Amsterdam om onze cloudgebaseerde diensten te kunnen leveren, alleen de afstand was verre van ideaal in geval van calamiteiten”, vertelt Jan-Peter Brons.

Het datacenter van ITB2 heeft een netto vloeroppervlakte van 1.500 vierkante meter en is tier-3 geaccrediteerd. Het ultramoderne pand is bovendien duurzaam en energie-efficiënt gebouwd en maakt gebruik van milieuvriendelijke koeling.

Ongestoord doorwerken
Bedrijfsprocessen en applicaties moeten altijd door draaien en data mag niet verloren gaan. Door diensten als monitoring en beheer op afstand ziet Bronsco ICT problemen aankomen en kan ons team tijdig aanpassingen uitvoeren, zodat u als klant ongestoord kan doorwerken.

Is bedrijfscontinuïteit voor u ook van cruciaal belang? Bel ons op t. 055 – 707 43 10. Bronsco ICT, altijd in verbinding.

Vergelijkbare berichten