Het verschil tussen Microsoft 365 en Office 2021

Microsoft 365 is een abon­nements­service waarmee u altijd over de meest recente moderne hulp­programma’s voor produc­tiviteit van Microsoft beschikt. Er zijn Microsoft 365-abonnementen voor thuisgebruik en persoonlijk gebruik, en ook voor kleine en middelgrote bedrijven, grote ondernemingen, scholen en non-profit-organisaties.

Microsoft 365-abonnementen voor thuisgebruik en persoonlijk gebruik bevatten de Office-bureaubladapps waarmee u vertrouwd bent, zoals Word, PowerPoint en Excel. U krijgt ook extra online opslag en cloud­functies waarmee u in realtime kunt samenwerken aan bestanden. Met een abonnement hebt u altijd de nieuwste functies, fixes en beveiligings­updates en voortdurende technische onder­steuning, zonder extra kosten. U kunt ervoor kiezen om per maand of per jaar voor uw abonnement te betalen. Het Microsoft 365 Family-abonnement biedt u ook de mogelijkheid uw abonnement met maar liefst zes familieleden te delen, en uw apps op meerdere pc’s, Macs, tablets en telefoons te gebruiken.

De meeste Microsoft 365-abonnementen voor bedrijven, scholen en non-profitorganisaties omvatten de volledig geïnstalleerde bureaubladapps, maar Microsoft biedt ook basisabonnementen met de onlineversies van Office, bestandsopslag en e-mail.

Office 2021 wordt verkocht als een eenmalige aankoop. Dit betekent dat u eenmalige kosten vooraf betaalt om Office apps voor één computer te krijgen. Eenmalige aankopen zijn beschikbaar voor zowel pc’s als Macs. Eenmalige aankopen hebben geen upgrade-optie. Als u een upgrade naar de volgende versie wilt uitvoeren, dan moet u deze voor de volledige prijs aanschaffen.

Office voor het web is een gratis versie van Office die u in een webbrowser kunt gebruiken. Het enige wat u moet doen, is u aanmelden voor een Microsoft-account met een nieuw of bestaand e-mailadres.

Bron: Microsoft

Vergelijkbare berichten