Gebruikmaken van het glasvezelnetwerk van Glaspoort, snel en makkelijk geregeld via Bronsco ICT

Maakt uw bedrijf nog steeds gebruik van internet en vaste telefonie via een KPN-koperverbinding? Hoog tijd om over te stappen op glasvezel nu de uitfasering in volle gang is. Zo voorkomt u dat u binnenkort zonder internetverbinding komt te zitten. Glasvezelinternet is de perfecte vervanger.

KPN en pensioenfonds ABP zijn gestart met Glaspoort: een duurzaam glasvezelnetwerk, met als insteek ‘glasvezel voor iedereen’. De voornaamste focus is kleinere gemeentes, landelijke gebieden en bedrijventerreinen.

Bedrijventerreinen Apeldoorn
In Apeldoorn start Glaspoort op bedrijventerreinen Apeldoorn Noord 1, Apeldoorn Noord 2 en Apeldoorn Zuid (Kayersmolen, Kuipersveld en Malkenschoten).

Is uw bedrijf hier gevestigd? U kunt zich inschrijven voor het aanleggen van een glasvezelaansluiting via Glaspoort. Dit is geheel kosteloos.

Zijn de werkzaamheden klaar, dan heeft u vanzelfsprekend een glasvezelabonnement nodig. Dat regelt u snel en eenvoudig bij Bronsco ICT als partner van provider Routit/KPN partner network.

Wilt u verzekerd zijn van razendsnel, stabiel én veilig internet, bel ons op 055 – 7074310 voor onze mogelijkheden en pakketten.

Vergelijkbare berichten