Met vast–mobiel integratie altijd en overal bereikbaar

Niets zo efficiënt als het koppelen van de vaste en mobiele telefonie van uw bedrijf. Zakelijk bellen via vast-mobiel integratie, of kortweg VaMo, wordt dan ook steeds populairder. Door uw mobiele telefoons te integreren met de vaste telefonieomgeving van uw bedrijf worden ze onderdeel van de VoiP-centrale.

Hierdoor krijgen ze dezelfde functionaliteit als een vast toestel, zoals doorverbinden, het bekijken van de oproephistorie of de beschikbaarheid van een collega. Medewerkers bepalen zelf of ze uitbellen via hun mobiele nummer of het vaste bedrijfsnummer. Wisselen tussen deze opties kan heel eenvoudig via een app op de mobiele telefoon.

Nu steeds meer mensen een of meerdere dagen vanuit huis werken, helpt vast-mobiel integratie ook bij het beschermen van hun privacy. Klanten of zakenrelaties zien alleen het vaste nummer van medewerkers en niet hun mobiele nummer. En bij een vrije dag, kan het telefoontje direct worden doorgeschakeld naar een collega. Zo worden uw klanten toch snel en goed geholpen.

De voordelen van vast-mobiel integratie op een rij:

  • Betere bereikbaarheid van uw bedrijf en medewerkers
  • Ideaal i.c.m. plaats- en tijdonafhankelijk werken
  • Geen doorschakelkosten
  • Mobiele telefoons onderdeel van de VoiP-omgeving
  • Uitbellen met bedrijfsnummer of mobiel

Ook profiteren van deze voordelen? Dan is integratie van vaste en mobiele telefonie zeker het overwegen waard. Neem contact op, wij regelen het voor u.

Vergelijkbare berichten