Digitale werkplek verhoogt productiviteit & werkplezier

Thuiswerken of werken vanaf een andere locatie? Het is allemaal mogelijk met software, applicaties en documenten in de cloud. Via een internetverbinding loggen medewerkers eenvoudig in op hun eigen, goed beveiligde cloudomgeving.

Een digitale werkplek is flexibel en verhoogt de productiviteit van medewerkers. Zij beschikken over één omgeving waarin alle relevante informatie (documenten, facturering, rapportages, klantdossiers) makkelijk te vinden is. Niet meer eindeloos heen en weer bellen of mailen – kennis en informatie uitwisselen met collega’s of klanten, partners en leveranciers verloopt snel en efficiënt. Wel zo handig voor alle partijen en dat komt de kwaliteit van uw dienstverlening alleen maar ten goede.

Bovendien geeft de digitale werkplek medewerkers de vrijheid om te kiezen waar ze willen werken: thuis, op kantoor of onderweg. Effectiever kunnen werken betekent meer balans tussen werk en privé en dat zorgt voor meer werkplezier.

Bronsco ICT heeft alles in huis voor het inrichten van een online werkplek in de cloud. Wij maken gebruik van de diensten en technologie van Microsoft 365 en kijken naar de eisen en behoeften van u en uw medewerkers. Dit kan per afdeling of zelfs per persoon verschillen. Daarom bij ons geen one size fits all benadering.

Belangrijke voordelen voor u als ondernemer:

  • geen investeringen in hardware
  • een goede performance
  • eenvoudig op- en afschalen
  • automatische software update
  • professionele helpdesk 24/7 beschikbaar

Vergelijkbare berichten