Home Cloud oplossingen Werken in de cloud VOIP zakelijk Netwerken en beheer Over Contact

 

Hosted VoIP in Deventer voor zakelijk gebruik

Wilt u de bereikbaarheid van uw bedrijf en uw medewerkers verbeteren? Worden er wel eens gesprekken gemist of niet goed doorgeschakeld naar de juiste medewerker? Met traditionele telefonie is hier veelal geen verbetering in mogelijk. Met Hosted VoIP, ofwel bellen via internet, echter wel.

Daarom Hosted VoIP in Deventer van Bronsco ICT

1. Goedkoper bellen
U betaalt een vast bedrag per maand, per medewerker en alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt.

2. Altijd en overal bereikbaar

Met Hosted VoIP kunt u gesprekken eenvoudig doorsturen naar de juiste medewerker en afdeling. Is de medewerker niet op kantoor, dan kan het gesprek worden doorgeschakeld naar bijvoorbeeld mobiel of voicemail. Medewerkers in de buitendienst kunnen mobiel bellen met het zakelijke vaste telefoonnummer en ook gebeld worden op hun eigen vaste nummer.

3. Flexibel

Meerdere vestigingen of wisselend aantal medewerkers? Geen probleem. Toestellen kunnen eenvoudig worden toegevoegd en afgemeld. En dat scheelt kosten!

4. Beeldbellen mogelijk

Hosted VoIP biedt u vele mogelijkheden, zoals videobellen, call center en keuzemenu’s. U kunt het voor u het uzelf en uw medewerkers zo makkelijk mogelijk maken. Ook kunt u meerdere toestellen koppelen aan één nummer.

5. Ook bereikbaar bij internet storing

Ook bij een internetstoring blijft u bereikbaar, gesprekken worden dan automatisch omgeleid naar een ander nummer, bijvoorbeeld uw mobiele nummer

6. Huidige telefoonnummer blijft behouden

U houdt uw huidige telefoonnummer en blijft dus bereikbaar op uw vertrouwde nummer.

Hoe werkt Hosted VoIP?

Het bellen via internet kan verlopen via een ADSL, kabel of glasvezel aansluiting. U kunt dus ook gebruik maken van VoIP in Deventer! Het bellen met VoIP gaat gewoon zoals u altijd gewend bent. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hoeft de computer niet aan te staan om te kunnen bellen en kunt u met VoIP ook bellen naar anderen die geen VoIP gebruiken.

Heeft u interesse in of vragen over het gebruik van Hosted VoIP in Deventer?
Neem dan contact met ons op