Vacature 1e lijns ICT-support medewerker (fulltime)

Ben jij net als de rest van ons team gek van alles wat met ICT te maken heeft en hou jij wel van een technische uitdaging? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou als 1e lijns supportmedewerker. Jij bent voor onze klanten het eerste aanspreekpunt en lost met enthousiasme elk ICT-probleem voor hen op.

Wat ga je doen?
Als 1e lijns ICT-medewerker heb je veel contact met klanten. Klanten bellen, mailen of komen langs met ICT-problemen. Aan jou de taak om deze te registreren in ons ticketsysteem en de ernst ervan in te schatten. Kan je het probleem direct oplossen, dan is het voor jou niet meer dan vanzelfsprekend dat je dit gelijk doet. Zo niet, dan plan je uitvoering in of schakel je met een collega.

Van eenmansbedrijf tot regionaal opererende MKB-bedrijven met 50 werkplekken – onze klanten zijn divers, jouw werkveld ook. Je krijgt te maken met veel verschillende oplossingen en configuraties.

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud aan pc’s, servers en laptops, zoals het uitvoeren van updates, en reparaties van hard- en software op onze technische dienst. Uitdagingen die jij gaat tegenkomen én met overgave oppakt zijn bijvoorbeeld:

 • Het registreren en behandelen van tickets met supportvragen;
 • Gebruikersvragen m.b.t. Windows / Office / e-mail / printers etc;
 • Oplossen van storingen aan pc’s / laptops;
 • Oplossen van problemen met cloud diensten, zoals Office 365;
 • Installatie van software via hulp op afstand;
 • Uitvoeren van onderhoud aan werkplekken en servers via ons managed services portal;
 • Testen, diagnose stellen en repareren van hardware;
 • Registratie van hard- en software.

Wie ben jij?
Je bent servicegericht en doordat je goed naar de klant luistert, weet je welke mogelijkheden binnen ons product- en dienstenaanbod het beste bij de klant passen.

 • Je houdt van aanpakken en neemt graag de touwtjes in handen.
 • Als de klant in paniek of ongerust is omdat zijn ICT niet goed werkt, hou jij juist het hoofd koel en blijf je beleefd.
 • Natuurlijk weet jij alle ins en outs van Office 365 en Windows 10.
 • Je hebt een (technische) mbo-4 opleiding afgerond en woont in de regio Apeldoorn (25 km).
 • Je bent in bezit van je rijbewijs, omdat je – hoewel je voornamelijk vanuit ons kantoor in Apeldoorn werkt – soms naar de klant op locatie moet.

Het zou perfect zijn als je enige ervaring hebt in het verlenen van eerstelijns support via de telefoon of hulp op afstand. Het is geen voorwaarde om bij ons te komen werken. Ook als je net je mbo-opleiding hebt afgerond, kijken we ernaar uit je te ontmoeten.

Wat bieden we jou?
Bij Bronsco ICT ga je fulltime aan de slag in een positieve, energieke werkomgeving en een klein hecht team. Iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheden en taken en samen gaan we elke dag voor de best passende oplossing en maatwerk advies voor onze klanten. We houden van hard werken en van gezelligheid. Je krijgt een goed salaris en volop mogelijkheden en ruimte om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk vlak en ICT-gebied. Een telefoon en laptop van de zaak horen bij je functie.

Reageer!
Herken jij je in bovenstaande en kan je niet wachten om onze klanten te adviseren? Twijfel dan niet en stuur vandaag je motivatie en CV naar Jan-Peter Brons (directeur) via jan-peter@bronsco.nl.

Als je nog vragen hebt over je functie of onze organisatie, beantwoordt Jan-Peter deze natuurlijk graag. Hij is bereikbaar via t. 055 7074310.

Vergelijkbare berichten