VanBinnennaarBuiten

VanBinnennaarBuiten is in 1989 opgericht onder de naam Tekst met Effect. Al snel groeide het bedrijf uit van tekst- en trainingsbureau tot een volwaardig communicatiebureau. Teksten schrijven doen ze nog steeds, maar ze geven ook advies, trainingen en verzorgen de vormgeving en productie van communicatiemiddelen. Met de nieuwe naam VanBinnennaarBuiten illustreren ze hoe zij de communicatiecyclus in organisaties zien. Goede interne communicatie is namelijk een voorwaarde voor effectieve externe communicatie.

VanBinnennaarBuiten traint en ondersteunt mensen en organisaties in effectief communiceren: doelgericht en klantgericht. Intern en extern, als individu en in teams. Mondeling en schriftelijk, in woord en in beeld.

Door E-mail- en Werkplek online van Bronsco ICT kunnen de medewerkers VanBinnennaarBuiten overal bij hun e-mail en bestanden. Dit zorgt ervoor dat ze effectief kunnen communiceren. De installatie van de apparatuur en software verliep zonder zorgen: "We hebben ze de sleutel gegeven en zijn op vakantie gegaan."

Patricia Groenendaal