Hip Express

HIP Express Office is een toekomstgerichte hosted telefonie oplossing voor het MKB. HIP Express Office biedt een telefooncentrale in de Cloud voor een vast maandbedrag per medewerker, een optioneel keuzemenu en nationaal onbeperkt bellen. Naast Nederlandse nationale en regionale nummers en nummerblokken is het ook mogelijk om Duitse en Belgische nummers aan te vragen. HIP Express Office is te beheren middels de HIP Telefooncentrale Beheer iPad App.

HIP Express Office biedt alle functionaliteit die een MKB bedrijf nodig heeft, en omdat het een Cloud oplossing is blijft uw telefooncentrale door regelmatige updates bij de tijd.

Onbeperkt bellen
Het is voor veel ondernemers belangrijk om een duidelijk inzicht te hebben in de maandelijkse kosten (per medewerker). Daarom biedt HIP Express Office onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland voor een vast bedrag in de maand per medewerker.

Eenvoudig beheer
HIP Express Office is eenvoudig te beheren door Bronsco ICT en of de eindgebruiker door middel van de HIP Beheer iPad App.