RG Tweewielers

RG Tweewielers is opgericht in 1997 en in de afgelopen jaren flink gegroeid. Zowel de locatie als de collectie zijn behoorlijk uitgebreid. RG Tweewielers verkoopt scooters, brommers, fietsen en de losse onderdelen voor deze producten. Naast het verkopen van tweewielers bieden zij ook onderhoud en de montage aan.

Het team van RG Tweewielers werkt met plezier en er heerst altijd een gezellige sfeer op de werkvloer. RG Tweewielers heeft te maken met veel verschillende klanten uit verschillende lagen van de samenleving. Een belangrijke doelgroep op dit moment zijn mensen die een tweewieler nodig hebben voor woon-werkverkeer. RG Tweewielers vindt service erg belangrijk en zorgt er dan ook voor dat alle klanten dezelfde service krijgen.
Samen met de vestiging in Twello heeft RG Tweewielers elf computers in gebruik. Bronsco ICT levert deze computers en doet het onderhoud hiervan. Goede service is belangrijk, maar de goede werksfeer met Bronsco ICT is wat de samenwerking zo prettig maakt. "De medewerkers van Bronsco ICT zijn fijne jongens om mee samen te werken en ze hebben geen kapsones" .

Gerard van Ingen