Prodoor

Prodoor

‘Voor elke doorgang de beste oplossing’, dat is wat Prodoor adviseert, levert en installeert. Het Apeldoornse bedrijf is specialist in energiebesparende deuroplossingen:

• De nieuwe trend in koelen en vriezen
• Oplossingen tussen binnen en buiten
• Oplossingsgericht bij problematiek door temperatuurverschillen

Op de vraag hoe er een deur of deuroplossing gerealiseerd kan worden die veilig, duurzaam, efficiënt en/of energiezuinig is heeft Prodoor als specialist het beste antwoord.

Prodoor levert een groot assortiment snelloopdeuren, koel-vriesdeuren, brandschermen, luchtwanden en sectionaaldeuren en bedient rechtstreeks eindgebruikers en de voorschrijvende markt.

Prodoor beschikt over een zeer ruime dienstverlening waaronder een 24/7 storingsdienst en waarbinnen eindgebruikers binnen 2 uur geholpen kunnen worden. Bijvoorbeeld een niet functionerende vriesschuifdeur in een vriescel betekent een risico voor de kwaliteit van de ingevroren producten bij steeds maar oplopende temperaturen. Daarnaast neemt in zo’n situatie het energieverbruik aanzienlijk toe omdat er harder gekoeld moet gaan worden. Eindgebruikers moeten er dus 100% op kunnen vertrouwen dat Prodoor er dan heel snel is en geen uren hoeven te wachten.

Een goed ingerichte ICT-infrastructuur is voor Prodoor geen bijzaak maar van levensbelang om te kunnen functioneren in het kunnen garanderen van een bovengemiddelde dienstverlening Bronsco levert Prodoor ICT zonder zorgen.

Ronnie Schiltmans