Kyocera

Office document solutions
Zoals in ieder bedrijf, zal ook in uw bedrijf meer papier en meer digitale documenten gebruikt worden dan voorheen. Hoe beheert u die overweldigende hoeveelheid documenten?</p>Om deze uitdaging aan te kunnen, heeft u een partner nodig met ervaring in het verwerken van documenten. Als specialist in machines en tools voor de productie van documenten via netwerken, kan KYOCERA ieder bedrijf helpen de documentenstroom, intern en extern, te optimaliseren. Immers: iedere organisatie is uniek en heeft eigen wensen en behoeften. KYOCERA houdt daar rekening mee.

Solutions
KYOCERA biedt een groot aantal oplossingen die zelfs de meest kritische bedrijfseigenaren, kopers en IT-managers zullen overtuigen. Verbeter uw processen en verlaag uw documentuitvoer- en verwerkingskosten met de solutions van KYOCERA.
· meer

 

image003

Printers
KYOCERA's complete portfolio van betrouwbare en milieuvriendelijke netwerklaserprinters levert prachtige (kleuren)afdrukken met foto's in hoge resolutie en scherpe zwart-wit teksten en grafieken voor werkgroepen van iedere grootte. De ECOSYS printers van KYOCERA werken volgens een 'cartridgevrije'-technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van een duurzame drum en een tonervulling die garant staat voor duizenden geprinte pagina's. Dit betekent voor u een lage total cost of ownership.
· meer

Copiers en multifunctionals
KYOCERA levert een complete lijn zwart-wit copiers en (kleuren)multifunctionals voor zowel laag als hoog volume. Deze betrouwbare en geavanceerde producten kunnen optioneel uitgebreid worden met print-, scan- en faxfuncties die de efficiency van uw bedrijf vergroten.

De nieuwste lijn TASKalfa A3 kleurenmultifunctionals is uitgevoerd met het Pro Rato Colour System. Omdat deze machines drie extra tellers aan boord hebben betaalt u alleen voor de kleur die u werkelijk gebruikt.
· meer

Kyocera Scannen naar....

image008

www.kyoceradocumentsolutions.nl