Werkplek online

Overal zonder zorgen toegang tot de documenten en office applicaties van uw bedrijf. Dat is de essentie van Werkplek Online. Via uw internetverbinding kunt u bij uw office programma's en uw documenten, zonder dat u de lasten van de hoge aanschafkosten en het beheer van de hard- en software heeft. Uw werkplek is bereikbaar vanaf iedere PC met internetverbinding. Bronsco waarborgt in samenwerking met haar door Microsoft gecertificeerde partner, de veiligheid en betrouwbaarheid door dagelijkse back-ups, real-time virusscanners en een versleutelde verbinding naar de server.

Geld besparen
Met Werkplek Online betaalt u een vast bedrag per gebruiker per maand. Werkplek Online is schaalbaar; op ieder moment kunt u het aantal gebruikers, opslagcapaciteit en applicaties uitbreiden of terugschalen. Werkplek Online is daardoor een uitermate effici├źnte oplossing die u veel geld kan besparen.

Afhankelijk van het door u gekozen pakket heeft u beschikking over de volgende applicaties:
Microsoft Office, Adobe Reader, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Mediaplayer, Windows Photo Gallery en Microsoft Forefront Security, Tevens is het mogelijk dat er 'eigen' software wordt geïnstalleerd in uw virtual Office Account, hiervoor moet de software wel voldoen aan een aantal technische eisen.