Referenties

Esra: totaalleverancier inerntransport
Ooit bouwde Esra karren van buizen. Inmiddels is Esra intern Transport, opgericht in 1949, uitgegroeid tot een professionele totaalleverancier op het gebied van mobiel intern transport en opslag. Esra adviseert haar klanten hoe ze hun magazijn efficiënt kunnen inrichten tegen zo min mogelijk kosten. Of het nu gaat om de juiste transportwagen, een heftruck, of de inrichting van een magazijn met stellingmateriaal voor elk vraagstuk biedt Esra een passende oplossing.

Landelijk servicenetwerk Het landelijk dekkend servicenetwerk waarborgt een snelle en accurate reactie op ieder serviceverzoek. Gedreven after-sales medewerkers hebben één doel voor ogen: de klant snel, correct en doeltreffend van dienst zijn, met preventief onderhoud, het verhelpen van storingen, reserveonderdelen en all-in onderhoudsconcepten. De volledige workflow van Esra draait op Microsoft Navasion servers. Niet alleen het verkooptraject van offerte tot factuur, maar ook de webshop, het voorraadbeheer in eigen magazijn en in servicebussen en het fleetmanagement zijn volledig gedigitaliseerd.

Bronsco ICT garandeert Esra een workflow zonder zorgen: up to date hardware en software, preventief onderhoud, hulp op afstand en snelle actie bij calamiteiten. Kortom, ICT zonder zorgen.

 

Zorgvilla Villa Astra
In de Apeldoornse villawijk De Parken staat Villa Astra. Het is een kleinschalige beschermde woonomgeving voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Naast permanente bewoning kunnen ouderen er ook terecht voor een tijdelijk verblijf: crisisopvang, overbruggingszorg, revalidatie na een ziekenhuisopname en aansterken na ziekte of ongeval.

 

Stepping Stones
Villa Astra is een van de negen zorgvilla’s van Stepping Stones. Een unieke zorgorganisatie die gespecialiseerd is in kleinschalige en huiselijke zorgvilla’s voor ouderen. De bewoners hebben vormen van dementie of chronische lichamelijke ziektebeelden. Kernwaarden van Stepping Stones zijn huiselijk, persoonlijk, toegankelijk en professioneel.  Bewoners en ook bezoekers ervaren dagelijks hoe de medewerkers deze kernwaarden in de praktijk brengen. 

De schitterende villa heeft 16 kamers. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer en een pantry met koelkast. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van een persoonlijk alarmeringssysteem, wifi en een televisie- en telefoonaansluiting. Bronsco ICT is voor Villa Astra de leverancier van  computers, printers en ander hardware.

 

ABC-def

De kwaliteit van het Apeldoorns Bewegings Centrum
‘Kwaliteit’ gaat voor alles bij het Apeldoorns Bewegings Centrum. Het gezond- en fitheidcentrum aan de Linie in Apeldoorn biedt een totaalconcept in fitness, groepslessen, leefstijladvies, sportmassage en fysiotherapie. ‘Aandacht’, begeleiding’ en ‘contact’ zijn de kernwaarden die ABC daarbij hanteert.

Absoluut uniek is ABC in zijn persoonlijke fitnessprogramma's. Na een uitgebreide intake stellen ervaren en minimaal b-gediplomeerde deskundigen een doordacht programma op waarmee de klant zijn doelstellingen gaat realiseren. De vooruitgang wordt nauwkeurig gemeten en geregistreerd. Iedere zes weken is er een evaluatie en na drie maanden krijgt de klant een nieuw programma. 

ICT van Bronsco ondersteunt het begeleidingsproces dat ABC de klant biedt. Bij binnenkomst checkt de klant in met een digitale sleutel. Vervolgens krijgt hij of zij bij ieder onderdeel volledig inzicht in het totaalprogramma, de oefeningen en de geleverde prestaties.

 

 

Prodoorprodoor
‘Voor elke doorgang de beste oplossing’, dat is wat Prodoor levert. Het Apeldoornse bedrijf is specialist in energiebesparende deuroplossingen:

  • in de foodbranche en logistiek
  • tussen binnen en buiten
  • tussen hoge temperaturen en lage temperaturen.

Op de vraag: hoe kunnen we een deur realiseren die optimale doorstroming garandeert en die tegelijk energie bespaart, heeft Prodoor als specialist in logistieke thermische oplossingen het antwoord. Prodoor levert een groot assortiment snelloopdeuren, koel-vriesdeuren, branddeuren, luchtwanden en sectionaaldeuren en is partner van cellenbouwers en bouwbedrijven. 

Naast leverancier is Prodoor een servicebedrijf dat onderhoud levert maar ook razendsnel kan reageren bij een calamiteit.  Bijvoorbeeld een defecte doorgang bij een vrieshuis. 

Een goed ingerichte ICT-infrastructuur is voor Prodoor dan ook geen bijzaak maar van levensbelang om te kunnen functioneren. Het moet van bovengemiddelde kwaliteit zijn. Bronsco levert Prodoor ICT zonder zorgen.